Een motiverend spel met oefeningen op maat van uw kind! 

 

Als ouder krijgt u toegang tot Karaton! Deze game is speciaal gemaakt zodat kinderen autonoom op hun eigen niveau en op een leuke manier kunnen oefenen. Om de hoogst mogelijke kwaliteit van de oefeningen te voorzien wordt er samengewerkt met een zorgprofessional die alle oefeningen op het juiste
niveau van uw kind instelt.

 
Mainpage flow.png

Wat maakt Karaton zo speciaal?

Uw kind speelt samen met zijn of haar personage de hoofdrol in een uitdagend avonturenspel.
Samen met zijn vriendjes, de zogenaamde ‘Barks’, helpt je kind verloren culturen herstellen door het
terugwinnen van ‘verloren kennis’, verzamelen van materialen en leeskracht te verdienen.

Elke dag nieuwe oefeningen

Al de oefeningen worden ingesteld door een professional. Deze voorziet Karaton elke dag van nieuwe oefeningen zodat je kind kan blijven spelen en uitgedaagd worden.

ontdekken, verzamelen en bouwen

Karaton is een open avonturenwereld waar je kind op verkenning kan gaan en tal van uitdagingen kan spelen. Door materialen te verzamelen kan je kind zijn/haar eigen paradijs bouwen.

icoon progress.png

Volg de dagelijkse vooruitgang

Via Karaton Academy kan je als ouder de dagelijkse vooruitgang en het aantal gelezen woorden van je kind makkelijk volgen.


HAPPS-64.jpg

AUTONOOM

Alle woorden zijn voorzien van audio die professioneel (spreker.be) zijn ingesproken en worden automatisch verbeterd. Hierdoor kunnen kinderen autonoom oefenen en zelf leren uit hun fouten.

Happs2-5.jpg

LEESPLEZIER

De ervaring rond leren lezen wordt leuk gemaakt door op Karaton te spelen, ook al gaat het over dagelijks 'verplicht' oefenen.

 

Karaton kwaliteitsgarantie

Karaton kwam tot stand dankzij verschillende partners (HoGent, Universiteit Antwerpen),
die waakten over de academische onderbouw van de game.

Karaton kan enkel gespeeld worden in samenwerking met een professional. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat gepersonaliseerde educatie de beste weg is om vooruitgang te boeken, verwijzen wij je kind graag door naar een Karaton Professional in hun buurt!

 
map-location.png
 

Elke dag op maat gemaakte oefeningen?