Logo web.png
 
 
 
 
IMG_5036.jpg
 
 

Workshop tournee - Kinderen motiveren met Karaton


Leer werken met de nieuwste tool om kinderen te motiveren!


Vind jij het ook tijdrovend om nieuwe manieren te bedenken om kinderen te motiveren? Spijtig genoeg ben je niet alleen. Wij hebben hiervoor echter wel een oplossing gevonden! Met Karaton, onze educatieve avonturengame, motiveer én help je kinderen om met hun leerstoornis om te gaan. Wij organiseren maandelijks twee interactieve infosessies zodat je meteen aan de slag kan!


Wat kan je verwachten van deze infosessie ?

Een GRATIS interactieve infosessie waar onze oprichters elk aan een groep zorgprofessionals stap voor stap uitleggen hoe je Karaton optimaal kan gebruiken. Oefeningen op maat van elk kind maken en resultaten opvolgen worden een fluitje van een cent. Om deze sessie vlot te laten verlopen vragen wij u om uw eigen smartphone/tablet en laptop mee te nemen.

De academische onderbouwing van het spel, die in samenwerking met de HoGent tot stand kwam, wordt ook uitgebreid uitgelegd. Daarnaast laten we een getuigenis zien van Kathleen Carlier, een logopediste die al maandenlang ons spel gebruikt. Tot slot maken wij aan het einde van de workshop tijd om al je vragen te beantwoorden.

MAX. 20 plaatsen beschikbaar per groep!

 
 

Kies jouw DATA EN LOCATIES

 
 

16/feb Mechelen
16/feb
Aalst

15/mrt Brugge
15/mrt
Oostende

6/apr Halle
6/apr
Brussel

17/mei Eeklo
17/mei
Gent

14/jun Kortrijk
14/jun
Roeselare