Academische+partners+3.png
 

Karaton Academy voor professionals

Karaton wordt ondersteund door een webplatform voor logopedisten, zorgleerkrachten en/of (ortho)pedagogen, de ‘Karaton Academy’.  Daarmee kunt u elk kind individueel opvolgen. Via het platform kunt u ook de instellingen van het spel
en de moeilijkheidsgraad van de verschillende soorten oefeningen aanpassen.

Flwo logos.png

In minder dan 2 minuten!

Download Karaton hier

 
 

Elke week een gratis workshop!


Elke dinsdag om 20 uur geven wij een interactieve video workshop over hoe je Karaton en de Karaton Academy het best gebruikt.
Wil je mee volgen? Schrijf je in via het formulier en wij nemen contact met je op!


Features

Naamloos-2.png

Overzicht

Op het webplatform krijgt u een overzicht van alle kinderen die Karaton spelen. In één oogopslag kunt u zien hoeveel goede en foute woorden de kinderen hebben gemaakt, welke oefenvormen ze geoefend hebben en welke dagen ze gespeeld hebben. U kan bovendien een ongelimiteerd aantal kinderen toevoegen!

Controls.png

Instellingen

Als professional kunt u alle oefeningen aanpassen aan de individuele noden van elk kind. Deze worden in het spel vertaald naar motiverende en gepersonaliseerde oefeningen. Ook kunt u op basis van de resultaten de instellingen opnieuw aanpassen zodat het kind sneller vooruitgang maakt.

Task.png

Opdrachten

Met een paar muisklikken kunt u opdrachten maken om de kinderen te testen op wat ze geleerd hebben voor thuis of tijdens de therapie. Zo krijgt u meteen een overzicht van de probleemwoorden.

Naamloos-3.png

Resultaten & opvolging

Via 'Karaton Academy' kunt u de resultaten van elk kind opvolgen. Die worden gemeten op basis van leessnelheid en leeskwaliteit. U kunt dan zelf zien bij welke woorden er nog veel fouten gemaakt worden en welke woorden het kind al onder de knie heeft. Daarnaast ziet u in één oogopslag hoeveel woorden het kind oplost per dag of week.


Karaton kwaliteitsgarantie

Karaton kwam tot stand dankzij verschillende partners die waakten over de academische onderbouwing van de game.