Een motiverend spel met oefeningen op maat van uw kind! 

 

Als ouder krijgt u ook toegang tot Karaton. Het spel is speciaal gemaakt zodat kinderen autonoom op hun eigen niveau en op een leuke manier kunnen oefenen. 
Je kan Karaton op twee manieren gebruiken:

 
 

Test Samen met je zorgprofessional

Karaton kan je samen spelen met je zorgprofessional. Hij/zij kan de instellingen van het spel en de moeilijkheidsgraad van de verschillende soorten oefeningen aanpassen, alsook je kind van de nodige opvolging voorzien.

Speel de automatische versie

Voor kinderen die geen zorgprofessional hebben bestaat de automatische versie van Karaton. In deze versie wordt het niveau automatisch aangepast aan de antwoorden van het kind. Je kan als ouder ook de dagelijkse vooruitgang opvolgen!


Karaton voor ouders

Mainpage flow.png

Wat maakt Karaton zo speciaal?

Uw kind speelt samen met zijn of haar personage de hoofdrol in een uitdagend avonturenspel.
Hun personage komt terecht op een onbewoond eiland waar ze door het verzamelen van materialen hun eigen paradijs kunnen uitbouwen. Doorheen het spel komt het personage samen met zijn vriendje, de zogenaamde 'Bark',  in aanraking met tal van leuke opdrachten en uitdagingen!

 

Elke dag nieuwe oefeningen

Je kind krijgt elk dag nieuwe oefeningen die ingesteld worden door zijn/haar professional of automatich worden aangepast aan het persoonlijk niveau. Zo kan je kind blijven spelen en uitgedaagd worden!

ontdekken, verzamelen en bouwen

Karaton is een open avonturenwereld waar je kind op verkenning kan gaan en tal van uitdagingen kan spelen. Door materialen te verzamelen kan je kind zijn/haar eigen paradijs bouwen en nieuwe werelden ontdekken

icoon progress.png

Volg de dagelijkse vooruitgang

Via de Karaton Academy kan je als ouder in één oogopslag de dagelijkse vooruitgang en het aantal gelezen woorden van je kind makkelijk volgen. 


HAPPS-64.jpg

AUTONOOM

Alle woorden zijn voorzien van audio die professioneel (spreker.be) zijn ingesproken en worden automatisch verbeterd. Hierdoor kunnen kinderen autonoom oefenen en zelf leren uit hun fouten.

Happs2-5.jpg

LEESPLEZIER

De ervaring rond leren lezen wordt leuk gemaakt door op Karaton te spelen, ook al gaat het over dagelijks 'verplicht' oefenen.

 

Karaton kwaliteitsgarantie

Karaton kwam tot stand dankzij verschillende partners (HoGent, Universiteit Antwerpen),
die waakten over de academische onderbouwing van de game.

 
map-location.png
 

Elke dag op maat gemaakte oefeningen?

OF